Over Paula's Haarmode

Ik neem altijd rustig de tijd voor een klant en het is voor mij belangrijk dat de klanten weten dat er altijd naar hun wensen en verhaal wordt geluisterd zoals dat vroeger ook van een ambachtelijke kapper werd verwacht. Ook zullen er nooit meer dan twee klanten in de salon zijn en wordt er zachte achtergrondmuziek gespeeld voor een kalme, rustige en ontspannen sfeer.

Over Paula

Ik ben Paula Teunissen en vanaf de lagere school wist ik dat ik later wilde werken als kapster. Direct na de basisschool en middelbare school ben ik begonnen bij het haarstylistencollege in Arnhem en heb ik mijn eerste diploma op mijn 17e gehaald. Daarna ben ik direct begonnen met andere studies waardoor ik een allround kapster ben.

Dus naast dames en heren kan ik ook jongens en meisjes knippen. Na de kappersschool ben ik aan het werk gegaan bij verschillende salons, zowel groot als kleine salons. Op deze manier heb ik ervaren hoe het is om een eigen zaak te beginnen, wat al snel mijn passie zou worden. Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt was voor mij de tijd rijp om iets voor mijzelf te gaan doen. Ik ben toen begonnen als ambulante kapsalon. 

Ik ging met mijn auto langs klanten en na 8 jaar heb ik de volgende stap gemaakt. Ik kreeg de kans om in een pand verder te gaan en sinds 2005 vindt u mij onder de naam Paula's Haarmode aan de Haspelstraat 23 aan de rand van het centrum van Zevenaar.

Een goede kapper blijft innoveren en leren

Om alle klanten goed van dienst te kunnen zijn vind ik het belangrijk te blijven leren over nieuwe kniptechnieken, kleurtechnieken, vlechten, scheren, haarstijlen en meer. Ik vind dit zo belangrijk dat ik meerdere keer per jaar naar speciale evenementen ga om mijzelf te verdiepen in nieuwe technieken. Hiermee heb ik de kennis om de klant de expertise te bieden die ze verdienen.

Kom je langs?

Ontdek de kunst van het perfecte kapsel in mijn salon. Jouw droomlook wacht op je en ik kan niet wachten om deze samen met jou te realiseren. Boek nu jouw afspraak!

Bezoekadres

Haspelstraat 23
6901 EZ Zevenaar
Copyright Paula's Haarmode 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design