Modelleren en stylen

U heeft uw haren laten knippen en u bent benieuwd wat u met uw nieuwe look kunt doen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Van een visgraat vlecht tot zeemeermin vlecht of paardenstaat met kant vlecht, voor elke haarlengte kan ik een interessante vlecht of paardenstaat verzinnen.

Vlechten

De meest voorkomende vlechten zijn de “French” vlecht en “Dutch” vlecht. De “French” vlecht is het invlechten van het haar. Met de “Dutch” vlecht wordt het haar ook ingevlochten maar omdat de techniek net iets anders is komt de vlecht er dus ook iets anders uit te zien. Met deze twee vlechten kunnen veel variaties gemaakt worden. Bijvoorbeeld met 5 of 6 plukken vlechten in plaats van 3.

Ook kan de vlecht zo worden ingevlochten dat het als een band om het haar zit. Ook wel de “Crown” vlecht genoemd. De vlechten kunnen ook verwerkt worden in knotten of staarten. 

Zoals de “Rose” knot. Een andere bekende vlecht is de “Waterfall” vlecht. Deze vlecht heeft ook verschillende variaties zoals de “Loop waterfall” vlecht en “ladder waterfall” vlecht

Speciale gelegenheiden

U kunt bij mij ook in de salon terecht als u een feest of een speciale gelegenheid heeft. U kunt een voorbeeld meenemen van een gewenste look of ik kan zelf een speciale vlecht of knot bij u maken. Niets is te moeilijk. Heeft u een business meeting dan kan ik uw haar netjes opsteken. Een bruiloft aan het plannen, kom langs om een afspraak te maken om uw kapsel perfect te maken voor uw grote dag.

Kom je langs?

Ontdek de kunst van het perfecte kapsel in mijn salon. Jouw droomlook wacht op je en ik kan niet wachten om deze samen met jou te realiseren. Boek nu jouw afspraak!

Bezoekadres

Haspelstraat 23
6901 EZ Zevenaar
Copyright Paula's Haarmode 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design