Ik werk alleen met beste producten

Prachtig haar ligt binnen ieders bereik. De sleutel? Een zorgvuldige behandeling met topklasse producten, gecombineerd met deskundig advies van je kapper. Ik ben trots om te werken met toonaangevende merken zoals Bhave, Curls Control, Maria Nila en Kapr. Mijn zorgvuldig geselecteerde productassortiment vormt een droomaanbod voor kappers. Samen streven we ernaar te groeien, te innoveren en gezamenlijk succes te behalen.

Langer plezier van uw haar

Maak kennis met een nieuwe dimensie in haarverzorging met onze vooruitstrevende producten van Bhave, Curls Control, Maria Nila en Kapr. Deze lijn is helemaal in lijn met de laatste haartrends en geeft elke kapper de ruimte om creatief te zijn. Als jouw go-to expert in deze fantastische merken, weet ik alles van de nieuwste snufjes in haarmode en kleurtechnieken.

Ik zorg ervoor dat je bezoek aan de salon niet alleen leuk is, maar ook resulteert in een kapsel waar je langer plezier van hebt. En het mooie is, met onze fijne producten kun je die salon-look ook gemakkelijk thuis voortzetten. Zo blijft je haar langer gezond, glanzend en gewoonweg prachtig!

Een creatieve ondersteuning

Wij geloven dat producten goed moeten zijn en creatieve ondersteuning dienen te bieden aan de ideeën en uitvoering van de kapper. Echter, vinden we ook dat de leverancier van deze producten hierin een verplichting heeft naar zijn ambassadeurs (kappers) toe. Hen moeten we om deze producten succesvol in te zetten op elk gebied ondersteunen, zowel on- als offline.

Wij geloven dan ook in total support... en Finnley's heeft dan ook de focus op het product, de professional en de markt. Alles om onze partners optimaal te ondersteunen, zodat zij zich creatief kunnen uitleven op de werkvloer...

Kom je langs?

Ontdek de kunst van het perfecte kapsel in mijn salon. Jouw droomlook wacht op je en ik kan niet wachten om deze samen met jou te realiseren. Boek nu jouw afspraak!

Bezoekadres

Haspelstraat 23
6901 EZ Zevenaar
Copyright Paula's Haarmode 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design