U bent hier: Home  »  Merken

k werk alleen met de beste producten

L'Oréal verf & spoeling

Mooi haar kan iedereen hebben. Maar om het goed te krijgen is de juiste behandeling met de beste L'Oréal producten en het advies van de kapper belangrijk. L'Oréal Professionnel is de ideale partner van kappers om te dromen, te ontwikkelen en samen succesvol te zijn.

Producten met innovatieve technologien en collecties genspireerd op de nieuwste trends die uw kapper de kans geven om zijn talent te tonen.
Als L'Oréal Professionnel kapper ben ik op de hoogte van de laatste mode en coupe- en kleurtechnieken en biedt u hoogstaande services op maat aan. Ook bij u thuis kunt u de producten gebruiken van L'Oréal Professionnel. Zo behandelt u altijd het haar met de juiste producten en heeft u het langste plezier van uw haar.

producten

Finnley's Haircosmetics

Wij geloven dat producten goed moeten zijn en creatieve ondersteuning dienen te bieden aan de ideeën en uitvoering van de kapper. Echter, vinden we ook dat de leverancier van deze producten hierin een verplichting heeft naar zijn ambassadeurs (kappers) toe. Hen moeten we om deze producten succesvol in te zetten op elk gebied ondersteunen, zowel on- als offline.

Wij geloven dan ook in total support... en Finnley's heeft dan ook de focus op het product, de professional en de markt. Alles om onze partners optimaal te ondersteunen, zodat zij zich creatief kunnen uitleven op de werkvloer...

Voor meer info zie: http://www.finnleys.eu/over-ons/

finnleys

Copyright Paula's Haarmode Zevenaar 2016 Disclaimer   |  Privacy Statement
Design & development by: Timeless Design
Naar boven