U bent hier: Home  »  knippen

Knippen

Elke haartype is bij mij welkom in de salon. Ik neem altijd rustig de tijd voor een klant en het is voor mij belangrijk dat de klanten weten dat er altijd naar hun wensen wordt geluisterd zoals dat vroeger ook van een ambachtelijke kapper werd verwacht. Ook zullen er nooit meer dan 2 klanten in de salon zijn en wordt er zachte achtergrond muziek gespeeld voor een kalme, rustige en ontspannen sfeer.

kleurspoeling kleurspoeling kleurspoeling kleurspoeling kleurspoeling

 

Knippen voor vrouwen, heren, jongeren en kinderen

Iedereen heeft een andere smaak en wens als het gaat om het haar en stijling. Trends en mode veranderen snel en graag ga ik de uitdaging uit om u exact het haar te geven dat u wenst en wat bij u past. Of u nu lang of kort haar wilt, strak of vol met contouren, ik zorg ervoor dat u volledig verzorgd het pand verlaat. Leeftijd speelt hierbij geen rol, of u nu jong of oud bent, u kunt bij mij terecht voor alle soorten kapsels en stylingen.

 

Kleurspoeling

Bij mij in de salon kunt u terecht voor verschillende kleurspoeling behandelingen. Ook krijgt u een gratis kleur- en verzorgingsadvies.

Nog niet zeker of permante haarkleuring iets voor u is? Kies dan voor een kleurspoeling. Een kleurspoeling is niet zo schadelijk als permanente verf. Permante verf bevat waterstofperoxide, dit trekt de natuurlijke kleurstof uit het haar. Permanente verf moet dus uitgroeien. Als u hier dus nog niet aan toe bent is het beter om voor een kleurspoeling te kiezen. Afhankelijk van de verf gaat een kleurspoeling binnen 8 tot 12 wasbeurten uit het haar. Je hebt ook kleurspoelingen die na 28 wasbeurten uit het haar gaat. In principe moet uw eigen haar wel lichter zijn dan de gewenste kleurspoeling. De kleurspoeling geeft het haar een intensere kleur. De verft ligt als een laagje om het haar heen en tast het haar dus niet zo erg aan. Wilt u uw haar blonderen of highlights laten zetten? Dit kunt u alleen doen als u permanente verf gebruikt. Heeft u van nature blond haar? Dan kunt u met een blonde kleurspoeling uw haarkleur wel intenser maken. Maar een blonde kleurspoeling op donker haar gebruiken werkt niet.

 

Permanente kleuring

Bent u toe aan een nieuwe look? Dan is permanente verf iets voor u. Voordat u voor permanente verf kiest moet u wel weten dat u de verf niet uit het haar kunt wassen. Ook tast de waterstofperoxide in de verf u haar aan. De verf trekt in het haar en haalt de natuurlijke kleurstof uit het haar.

De haarkleuring groeit mee met uw haar. De verf kan wel vervagen door de zon of als u uw haar met te heet water wast. Daarom raad ik u aan om uw haar altijd met lauwwarm water te wassen. Zeker als uw haar net geverfd is. Ook is een haarmasker erg aan te raden. Een haarmasker voedt het haar en zorgt ervoor dat uw haar minder snel afbreekt. Deze haarmaskers kunt u gewoon bij de drogist of in de supermarkt kopen. Ook kunt u zelf uw eigen haarmasker maken. Op het internet kunt u verschillende sites vinden die uitleggen hoe u uw eigen haarmasker maakt.

Met permanente haarverf kan ik uw haar in bijna elke kleur verven die u maar wilt. Van zwart en rood tot regenboog kleuren. Natuurlijk is de procedure voor het verven van een niet natuurlijke haarkleur wel langer dan het verven van een bruine of rode kleur. Kiest u voor een niet natuurlijke kleur dan moet uw haar eerst ontkleurt of gebleekt worden. Hoe lang dit proces duurt ligt weer aan uw eigen haar. Heeft u uw haar al vaker geverfd, dan zal dit lastiger gaan dan als uw haar nog nooit geverfd is. Een regenboogkleur vervaagt ook sneller dan een normale haarkleur dus als u aan dit proces begint en u wilt deze kleuren lang behouden, zult u vaker terug moeten komen naar de salon om de kleur en uitgroei bij te werken. Maar als resultaat krijgt u wel een stralende look waar u veel complimenten over zult krijgen. Ook highlights worden geverfd met permanente verf. Deze plukjes worden dus ook beschadigd. Bij mij in de salon kunt u terecht voor elke gewenste haarkleur. Ik sta altijd open voor een uitdaging. Wilt u een blauwe ombre look dan kom dit voor elkaar. Ook krijgt u een gratis verzorgingsadvies.

 

Modelleren en stylen

U heeft uw haren laten knippen en u bent benieuwd wat u met uw nieuwe look kunt doen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Van een visgraat vlecht tot zeemeermin vlecht of paardenstaat met kant vlecht, voor elke haarlengte kan ik een interessante vlecht of paardenstaat verzinnen.

De meest voorkomende vlechten zijn de “French” vlecht en “Dutch” vlecht. De “French” vlecht is het invlechten van het haar. Met de “Dutch” vlecht wordt het haar ook ingevlochten maar omdat de techniek net iets anders is komt de vlecht er dus ook iets anders uit te zien. Met deze twee vlechten kunnen veel variaties gemaakt worden. Bijvoorbeeld met 5 of 6 plukken vlechten in plaats van 3. Ook kan de vlecht zo worden ingevlochten dat het als een band om het haar zit. Ook wel de “Crown” vlecht genoemd. De vlechten kunnen ook verwerkt worden in knotten of staarten. Zoals de “Rose” knot. Een andere bekende vlecht is de “Waterfall” vlecht. Deze vlecht heeft ook verschillende variaties zoals de “Loop waterfall” vlecht en “ladder waterfall” vlecht.

U kunt bij mij ook in de salon terecht als u een feest of een speciale gelegenheid heeft. U kunt een voorbeeld meenemen van een gewenste look of ik kan zelf een speciale vlecht of knot bij u maken. Niets is te moeilijk. Heeft u een business meeting dan kan ik uw haar netjes opsteken. Een bruiloft aan het plannen, kom langs om een afspraak te maken om uw kapsel perfect te maken voor uw grote dag.

waterfall vlecht rose knot crown vlecht french vlecht

 

Mannelijke verzorging: Haar, baard en snor

Ook mannen kunnen bij mij terecht in de salon. Knippen, stylen en verven alles kan gedaan worden. Uw haar millimeteren of helemaal kaal. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Heeft u een belangrijke afspraak dan kunt u uw haar netjes laten stylen en uw nekharen bij laten trimmen.

Wilt u uw snor of baard bij laten trimmen, uw nekharen of bakkebaarden bij laten werken, dan kunt u gewoon bij mij in de salon terecht. Heeft u een wilde baard die u wilt temmen? Met een kam en schaar is uw baard zo weer in model. Meestal gaat het trimmen van uw baard in combinatie met het knippen van uw haar, maar u kunt ook alleen voor u baard binnen komen. Natuurlijk krijgt u bij mij ook verzorgingsadvies voor uw baard of snor.

Copyright Paula's Haarmode Zevenaar 2016 Disclaimer   |  Privacy Statement
Design & development by: Timeless Design
Naar boven