Haar kleuren

Bij mij in de salon kunt u terecht voor verschillende kleurbehandelingen. Hierbij krijgt u altijd een gratis kleur- en verzorgingsadvies en de juiste haarproducten voor langdurig effect.

Kleurbehandelingen

Bij mij in de salon kunt u terecht voor verschillende kleurbehandelingen. Ook krijgt u een gratis kleur- en verzorgingsadvies.

Kies voor permanente kleuring voor een langdurige, levendige look die samen met je haar uitgroeit. Of ga voor een kleurspoeling om eenvoudig je stijl te vernieuwen; deze vervaagt geleidelijk en is makkelijk uit te wassen.

Als u hier dus nog niet aan toe bent is het beter om voor een kleurspoeling te kiezen. Een kleurspoeling houdt, afhankelijk van de verf, ongeveer 8 tot 12 wasbeurten stand.

Breng de levendigheid van je haarkleur terug met een kleurmasker

Een kleurmasker blaast niet alleen nieuw leven in je kleur, maar verhoogt ook de intensiteit, waardoor je lokken weer stralen als nooit tevoren. Tegelijkertijd trakteert het je haar op een diepe, voedende behandeling, waardoor het gezond, zacht en glanzend wordt. Ervaar de dubbele voordelen van verfriste kleur en verzorging in één eenvoudige stap!

Permanente kleuring

Bent u toe aan een nieuwe look? Dan is permanente verf iets voor u. Voordat u voor permanente verf kiest moet u wel weten dat u de verf niet uit het haar kunt wassen. De kwaliteit van permanente haarverf enorm is verbeterd. De moderne en hoge kwaliteit formules die ik gebruik zijn veilig en niet schadelijk, waardoor ik een prachtige, duurzame kleur kan bieden zonder uw haar te beschadigen.

De haarkleuring groeit mee met uw haar. De verf kan wel vervagen door de zon of als u uw haar met te heet water wast. Daarom raad ik u aan om uw haar altijd met lauwwarm water te wassen. Zeker als uw haar net geverfd is. Ook is een haarmasker erg aan te raden. Een haarmasker voedt het haar en zorgt ervoor dat uw haar minder snel afbreekt. 

Bijna elke kleur die u wilt

Met permanente haarverf kan ik uw haar in bijna elke kleur verven die u maar wilt. Van zwart en rood tot regenboog kleuren. Natuurlijk is de procedure voor het verven van een niet natuurlijke haarkleur wel langer dan het verven van een bruine of rode kleur.

Kiest u voor een niet natuurlijke kleur dan moet uw haar eerst ontkleurt worden. Hoe lang dit proces duurt ligt weer aan uw eigen haar.

Een regenboogkleur vervaagt ook sneller dan een normale haarkleur dus als u aan dit proces begint en u wilt deze kleuren lang behouden, zult u vaker terug moeten komen naar de salon om de kleur en uitgroei bij te werken. 

Wilt u ook een stralende look waar u veel complimenten krijgt?

Bij mij in de salon kunt u terecht voor elke gewenste haarkleur. Ik sta altijd open voor een uitdaging. Wilt u een blauwe ombre look dan kom dit voor elkaar. Ook krijgt u een gratis verzorgingsadvies.

Kom je langs?

Ontdek de kunst van het perfecte kapsel in mijn salon. Jouw droomlook wacht op je en ik kan niet wachten om deze samen met jou te realiseren. Boek nu jouw afspraak!

Bezoekadres

Haspelstraat 23
6901 EZ Zevenaar
Copyright Paula's Haarmode 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design