For men

Ook mannen kunnen bij mij terecht in de salon. Knippen, stylen en verven alles kan gedaan worden. Uw haar millimeteren of helemaal kaal. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Heeft u een belangrijke afspraak dan kunt u uw haar netjes laten stylen en uw nekharen bij laten trimmen.

Haar, baard en snor

Wilt u uw snor of baard bij laten trimmen, uw nekharen of bakkebaarden bij laten werken, dan kunt u gewoon bij mij in de salon terecht. Heeft u een wilde baard die u wilt temmen? Met een kam en schaar is uw baard zo weer in model.

Meestal gaat het trimmen van uw baard in combinatie met het knippen van uw haar, maar u kunt ook alleen voor u baard binnen komen.

Natuurlijk krijgt u bij mij ook verzorgingsadvies voor uw baard of snor en heb ik een breed assortiment baardproducten op voorraad. 

Eindelijk iemand in de buurt van Zevenaar die weet hoe ze een baard moet trimmen. No non-sense, goede service en goed advies over het onderhouden. Sinds ik de olie gebruik voor mijn baard is mijn huid ook veel rustiger.

Barberproducten voor baarden

Voor de perfecte baardverzorging zijn de juiste barberproducten essentieel. Ik bied gespecialiseerde producten die jouw baard niet alleen verzorgen maar ook laten stralen.

Van voedende baardoliën tot stylingwaxen, elk product is zorgvuldig geselecteerd om jouw baard te laten uitblinken in gezondheid en stijl. Bovendien geef ik persoonlijk advies over hoe je deze producten het beste kunt gebruiken voor een optimale verzorging en styling. Samen zorgen we ervoor dat je baard altijd de aandacht krijgt die hij verdient. Vertrouw op mijn expertise voor een baard die er net zo goed uitziet als dat hij aanvoelt.

Kom je langs?

Ontdek de kunst van het perfecte kapsel in mijn salon. Jouw droomlook wacht op je en ik kan niet wachten om deze samen met jou te realiseren. Boek nu jouw afspraak!

Bezoekadres

Haspelstraat 23
6901 EZ Zevenaar
Copyright Paula's Haarmode 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design